Leveringsbetingelser

Hvad er leveringstid for en bungalow?

Generelt har vi ikke bungalows på vores lager på grund af risikoen for skader på bungalowerne. Vi fremstiller hvert hus til ordre, så vi altid kan levere en helt ny bungalow til dig. Når bekræftelsen af ​​ordren og betalingen er modtaget, vil det tage cirka 3-5 uger for din bungalow at blive fremstillet, afhængigt af modellen. Levering vil tage yderligere 1-2 uger.

Hvordan transporteres en bungalow?

I Danmark transporteres en bungalow på en kranvogn eller sættevogn med en gaffeltruck. Bungalowen vil blive losset på det sted, der er bekvemt for dig, eller så tæt på som muligt. Under transport skal vi tage hensyn til vejforholdene, gadebredden, trafikrestriktionerne og andre lignende forhold. Hvor og hvordan huset losses, afgøres af føreren, som skal sørge for, at losningen er sikker både for de tilstedeværende og produkterne.

Hvordan vil vi underrette dig om leveringen?

Vi sender dig en meddelelse, så snart din bungalow er klar. Efterfølgende aftaler vi leveringstidspunktet med dig.

Hvad sker der, hvis du ikke er hjemme på aftalt tidspunkt?

Vi leverer kun produkterne til den kontraktlige Køber, baseret på hans / hendes identitetsdokument. Hvis du ikke er hjemme, kan du tillade en anden at acceptere varerne på dine vegne. Sørg for at sende den skriftlige tilladelse til Bangalo Grupp OÜ på info@nordic-bungalow.eu. Dette skal ske mindst 2 arbejdsdage før leveringen, så vi kan underrette transportvirksomheden om ændringerne.

Når leveringsdagen er fastsat og aftalt, men levering er umulig på grund af en hindring fra din side (hverken du eller en person der er autoriseret af dig er der for at modtage produktet), vil bungalowen blive returneret til lageret, og du vil blive kontaktet. I dette tilfælde kan der tillægges et tillæg for at foretage den nye levering.

Hvad skal man gøre, hvis man ønsker at ændre leveringsadressen?

Hvis du har brug for at ændre leveringsadressen i ordren, skal du sende en skriftlig meddelelse til Bangalo Grupp OÜ på info@nordic-bungalow.eu.

Hvad skal man gøre, hvis produktet er beskadiget under transport?

Vi gør vores bedste for at sikre, at bungalowerne er ordentligt pakket og intakt. Hvis der er synlige tegn på skade på din bungalows emballage, skal du straks registrere dem på leveringsnotaen. Send oplysningerne sammen med et foto eller billeder til Bangalo Grupp OÜ på info@nordic-bungalow.eu eller udfyld ansøgningsskemaet i Nordic-Bungalows online-shop.